«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Ieva Keviešena | 2024.02.06

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas. Pasākuma laikā nozares profesionāļi tiks iepazīstināti ar jaunākajām tendencēm un teju 2000 pārtikas produktiem, kas šogad būs aktuāli HoReCa un mazumtirdzniecības nozarei. Tāpat klātesošajiem būs iespēja piedalīties diskusijā par mākslīgā intelekta izmantošanu pārtikas nozarē un vērot Michelin Guide godalgoto restorānu šefpavāru meistarklases.

Michelin Guide godalgoto restorānu pavāru meistarklases

2023. gadā Latvija saņēma savu pirmo Michelin zvaigzni, bet Igaunijā iemirdzējās jau divas zvaigznes, tāpēc šogad šai tēmai veltīta īpaša programma – Baltijas vārds Michelin gaismā. Programmas ietvaros klātesošie varēs vērot godalgotu šefpavāru meistarklases:

    • Matthias Diether (Igaunija), restorāns 180°, Tallina (meistarklase 6. februārī plkst. 13.00-13.45);
    • Maksims Cekots (Latvija), Max Cekot Kitchen, Rīga (meistarklase 7. februārī plkst. 13.00-13.45);
    • Heinrihs Erhards (Apvienotie Arābu Emirāti), Dinner by Heston Blumenthal, Dubaija (meistarklase 8. februārī plkst. 13.00-13.45);
    • Franciane Tartari (Apvienotā Karaliste), World Master Chefs Society biedre, galvenā konditorejas šefpavāre restorānā Sketch un WACS International Pastry tiesnese (meistarklases 6.-8. februārī).

Diskusija par mākslīgā intelekta tehnoloģiju izmantošanu pārtikas nozarē

7. februārī laikā no 11.00-11.45 norisināsies diskusija “Mākslīgais intelekts, modernās tehnoloģijas un to izmantošana nozares attīstībā”, kurā piedalīsies Artūrs Mednis (New Black, Latvija), Svetlana Riškova (Prolux, Latvija), Andrius Staniukaiti (Karšta šalta, Lietuva), Jānis Līcis (Paynt, Latvija), Igors Melderis (Lavazza, Latvija) un Vadims Timohins (GrowMini, Latvija).

Reaton Food Profesionāļu dienas 2024 programma

6. februāris
11:00 – 11:45 Jaunākās tendences teļa gaļas pagatavošanā – Edgars Jaunzems, Vitelco;
12:00 – 12:45 Mūsdienu autentiskā Itāļu virtuve – Emmanuel Di Liddo, Rustichella;
13:00 – 13:45  Omārs, krabji, tuncis un citi jūras produkti mūsdienu ēdienkartē – Matthias Diether, restorāns 180°;
14:00 – 14:45 Restorānu deserti un konditoreja. Pasaules tendences – Franciane Tartari, World Association of Chefs Societies;
15:00 – 15:45  Amerikas liellops un tā pagatavošanas daudzveidība – Kacper Salzman, USBEEF.

7. februāris
11:00 – 11:45 Diskusija: Mākslīgais intelekts, modernās tehnoloģijas un to izmantošana nozares attīstībā;
12:00 – 12:45  Amerikas liellops un tā pagatavošanas daudzveidība – Kacper Salzman, USBEEF;
13:00 – 13:45 Foie- gras un trifeles kā variācijas ēdienkartē. Citādāka putna gaļas pasniegšana – Maksims Cekots, Max Cekot Kitchen;
14:00 – 14:45 Restorānu deserti un konditoreja. Pasaules tendences – Franciane Tartari, World Association of Chefs Societies;
15:00 – 15:45 Jaunākās tendences teļa gaļas pagatavošanā – Edgars Jaunzems, Vitelco.

8. februāris
11:00 – 11:45 Amerikas liellops un tā pagatavošanas daudzveidība – Kacper Salzman, USBEEF;
12:00 – 12:45  Jaunākās tendences teļa gaļas pagatavošanā – Edgars Jaunzems, Vitelco;
13:00 – 13:45 Veģetāro ēdienu dažādība mūsdienu ēdienkartē. Sēnes un to sniegtās iespējas – Heinrihs Erhards, Dinner by Heston Blumenthal;
14:00 – 14:45 Restorānu deserti un konditoreja. Pasaules tendences – Franciane Tartari, World Association of Chefs Societies;
15:00 – 15:45  Mūsdienu autentiskā Itāļu virtuve – Emmanuel Di Liddo,  Rustichella.

Reaton Food Profesionāļu dienu laikā nozares profesionāļiem ir iespēja izzināt un novērtēt aktuālos pārtikas produktus, ēdienu pasniegšanas veidus, vērot meistarklases ar talantīgiem un pieredzējušiem meistariem, kā arī piedalīties izzinošās diskusijās, degustācijās un tīkloties.

Avots: Ka.lv


celojumubode - 3815
Vairāk nekā 50

Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā!

Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna!

Bauskas TIC

KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī

KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī

Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis Lūsēns.

Tukuma TIC

Ar vilcienu uz Gulbeni

Ar vilcienu uz Gulbeni

Kāp vilcienā un dodies uz Vidzemes ziemeļaustrumiem – uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt lielisku atpūtu!

Gulbenes novada TIC

Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA!

Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA!

Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos!

Tukuma TIC

SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā

SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā

Droši brauc ciemos uz ABAVAS vīna darītavu ar visu savam personīgajam piknikam nepieciešamo un atrodi sev vistīkamāko ābeli, zem kuras baudīt pavasara ziedoni

Tukuma TIC

Mazsalaca Youth band un draugu koncerts

Mazsalaca Youth band un draugu koncerts

26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un citi.

EUR 3.00 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Aktuālās izstādes Liepājā

Aktuālās izstādes Liepājā

Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies!

Liepājas reģiona TIB

Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus!

Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus!

Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss

Bauskas TIC

Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums

Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums

Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, gan grupām.

EUR 79 | Viesistaba

Iepazīsti Piebalgu

Iepazīsti Piebalgu "Tava diena Piebalgā!"

Piedzīvo gleznaino Piebalgu kā vēl nekad ar "Tava diena Piebalgā" 1.-2. jūnijā! ☀️ Apmeklē 10 Piebalgas uzņēmējus aizraujošā spēlē un dodies velo ekspedīcijā!

Cēsu TIC

Satiksimies Jelgavā!

Satiksimies Jelgavā!

No 24. līdz 26.maijam ar bagātīgu svētku programmu svinēsim Jelgavas 759. dzimšanas dienu!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

KUKUL ceptuve TUKUMĀ!

KUKUL ceptuve TUKUMĀ!

Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete Tukumā!

Tukuma TIC

Piestāj kādā no hosteļiem Bauskas novadā!

Piestāj kādā no hosteļiem Bauskas novadā!

Ja dodies ceļā vai vienkārši vēlies pārnakšņot!

Bauskas TIC

Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences”

Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences”

No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI

KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI

24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ".

Tukuma TIC

"Ragakrasts" brīvdienu mājas Mērsragā

Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv

Tukuma TIC

Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā

Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā

Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā!

Bauskas TIC

BalticTravelnews.com
+371 26551169
info@travelnews.lv -