Paulig.lv | 2024.08.23
Svaigi maltas garšvielas piešķir ēdienam izcilu garšu, reizē sniedzot katram virtuvē sajusties kā šefpavāram, Santa Maria veiktās aptaujas noskaidrotajā dalās Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
“Redzam, ka ēst gatavošanas tendences arī Latvijā liecina – iedzīvotāji aizvien biežāk izvēlas kvalitāti, ne kvantitāti. Līdz ar to lielāka uzmanība tiek pievērsta, kādi produkti tiek ēdiena gatavošanā izmantoti, ne mazāk svarīga ir laba garša un smarža, kā arī reizē vēlme pagatavot pusdienas vai vakariņas iespējami ātri. Labs palīgs šādas maltītes gatavošanā, pasniegšanā ir garšvielu dzirnaviņas, ar kurām piparus, čili pārslas, sāli var samalt tieši virs gatavojamā vai jau gatavā ēdiena, un tagad šādi ēdienu var bagātināt arī ar Santa Maria universālo garšvielu maisījumu. Mēs esam izmēģinājuši garšvielas no visas pasaules un zinām, ka vislabākās garšas rodas tad, kad tiek veidoti dažādi maisījumi, un universālais garšvielu maisījums ir izdevies lielisks! Tā ir daudzfunkcionāla garšviela, kas svaigi malta ir piemērota lielākajai daļai ēdienu – universālo garšvielu maisījumu var izmantot gan kulinārijā, gan kā garšvielu galdam. Tas lieliski sader ar zivīm, gaļu, vistu, zupām, salātiem, olām un dārzeņu ēdieniem. Garšvielu maisījumā ir sīpoli, grieķu sierāboliņš, paprika, čili, melnie pipari, ķiploki un sāls. Šīs universālās garšvielas var izmantot arī kā alternatīvu garšaugu sālim,” norāda Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.

JAUNUMS! Visi brīvdienu ceļojumi vienuviet – ātri, ērti, neizejot no mājām 🏠✨ Meklējiet un rezervējiet tiešsaistē!
EUR 299 | Estravel Latvia
Garšvielu samalšanai ar dzirnaviņām ir lielas priekšrocības. Svaigi maltām garšvielām ir bagātāka, pilnīgāka garša. Ar dzirnaviņām svaigi maltas garšvielas garšo un smaržo tā, it kā būtu tikko saberztas miezerī. “Garšvielu dzirnaviņas palīdz izcelt daudz vairāk garšu maltītēs – gan ikdienišķajos ēdienos, gan nedēļas nogales īpašajās ēdienreizēs un svētkos,” tā Inga Auziņa.
Plašāka informācija
Uzziniet vairāk par Santa Maria garšvielām:

.jpg)
12. decembrī plkst. 15.00 Oleru muižā seminārs par vēsturisko ēku saglabāšanu un vēsturisko dārzu veidošanos un to lomu mūsdienās.
EUR 5 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Serumnīcā “Dzīvie” iepazīsiet senās mājas vēsturi, īpašo un netipisko arhitektūru, kā arī uzzināsiet, kā norisinās unikālā serumkrēma tapšanas process.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

Latvijas vīnogu tēvs – Pauls Sukatnieks – meistars, kas spēja pakļaut vīnogu, dienvidu saules mīluli.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

Bebrenē darbojas amata meistars – podnieks Mareks Zavodnojs, kurš gatavo reducētos (melnos) traukus pēc senas tehnoloģijas tāpat kā mūsu tālie senči.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

Ilūkstes Bērnu un jauniešu centra seno lietu krātuve “Sēļu istaba” tapusi daudzu gadu garumā, krājot un apkopojot Sēlijas un Ilūkstes kultūrvēsturisko mantojumu
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

New Year at Harper Woolf | 31.12. 8-course dinner. Two seatings: 17:00–20:00 & 21:00–01:00. €135 pp. Wine pairing €85/€125. Lobby bar with DJ till 03:00.
Pullman Riga Old Town

6. decembrī, 18:00 AKUSTIKĀ aicinām uz izcilā latviešu pianista Vestarda Šimkus koncertu “VISSKAISTĀKĀ NAKTS. Virtuozo transkripciju spožums“.
EUR 25 | Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Festive 5-course dinners at Harper Woolf, 24–26 Dec. Two seatings: 17:00 & 20:00. Price €65 pp. Wine pairings available at €55 or €95.
Pullman Riga Old Town
 (1).png)
Jau šajā nedēļas nogalē Aizkraukles novadā iemirdzēsies pirmās Ziemassvētku eglīšu gaismiņas. Aicinām ikvienu piedalīties egļu iedegšanas pasākumos un piedzīvot sirsnīgus kopābūšanas mirkļus!
Aizkraukles novada TIC

LAUX silti ielūdz apmeklēt Ziemassvētku pop-up veikalu “Vecais Zābaciņš”, kas vērs durvis lielajā šķūnī LAUX dārza malā 30.11., 7.12. un 14.12.
Valmieras novada Tūrisma pārvalde

Dabas parkā „Dvietes paliene” Bebrenes pagasta Putnu salā 2008. gada vasarā izveidots Dvietes senlejas informācijas centrs „Gulbji”.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

Bebrenes audēju darināto audeklu apskate, audumu iegāde un aušanas pamatu apguve.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Kruīzs ar ekskursijām, augstas klases ēdināšanu un indi vidualizētu apkalpošanu // Vairāk kā 150 kruīzu ar 50% atlaidi 2026. un 2027. gadam. // Nenokavējiet!
EUR 1320 | Estravel Latvia

Dvietes senlejas informācijas centrā ‘’Gulbji’’ izveidota Bebrenes simbola un Dvietes palienes iemītnieka bebra ekspozīcija.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

Kalējs Edgars Vronskis nodarbojas ar māksliniecisko metālapstrādi. Apmeklētājiem ir iespēja iemēģināt savu roku izkaļot kādu laimes monētu vai suvenīru.
Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa

Populārākie galamērķi, izdevīgākās cenas, pēdējā brīža piedāvājumi, viss iekļauts viesnīcas, nedēļas nogales piedāvājumi...
AirGuru